LET OP OP MAAT GEMAAKTE PRODUCTEN MOGEN NIET RETOUR!

De andere producten mogen wel geretourneerd worden.

Er zijn wel wat punten waar u voor op moet letten:

Uw pakketje graag binnen 7 dagen retour!

In de originele verpakking retour

Laat LABELS of stickers erop zitten!

Artikelen wie hier niet aan voldoen worden NIET retour genomen en worden op uw kosten terug gestuurd naar u.

Pakketje geweigerd aan de deur of niet opgehaald bij de pickup point en uw pakketje is retour gekomen bij ons wordt uw pakketje retour geboekt exclusief de verzendkosten(het kost ons immers de retourkosten).

Vergeet niet de pakbon wie wij erbij doen voor u bij te voegen en hierop te vermelden dat u wilt retourneren ,als de pakbon er niet meer is schrijf dan uw ordernummer en wat u retour doet op een stuk papier en stopt dit in uw pakketje. Zodra wij het pakketje binnen hebben zal alles verwerkt zijn binnen 14 dagen , heeft u na 5 werkdagen geen mailtje gehad van ons ? Stuur ons dan even een berichtje naar ons , kunnen wij kijken wat er aan de hand is.

LET OP , EEN PAKKETJE RETOUR STUREN IS OP EIGEN RISICO! Wij hebben immers de retour ook zelf weer nodig ! Daarom raden wij de (vooral duurdere) pakketjes verzekerd op te sturen naar ons! Bewaar sowieso ten aller tijden de track and trace code zodat wij na kunnen gaan waar het pakketje gebleven is . Uiteraard als de track and trace code aangeeft dat het pakketje bij ons is aangekomen gaan wij deze ook verwerken zoals aangekomen!

Mocht er iets mis mee zijn ten aller tijden eerst contact met ons opnemen! Is het dat er niets mee is maar u iets toch niet wilde hoeft dit niet ,we waarderen dit wel!

De items waar in de titel bij staat “sale” mogen wel retour, dit zijn wij ook wettelijk verplicht om retour te nemen, maar zijn vaak zo ver afgeprijsd dat u bij uzelf moet nagaan dat retourneren wel de handigste oplossing is , de retourkosten zijn immers voor u.

U mag wettelijk gezien uw pakket binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen , daarentegen is 7 dagen wenselijk omdat veel artikelen seizoens gebonden zijn.

Uw product retour sturen gaat wel op uw kosten , de bestelling wie volledig  retour komt wordt immers geheel retour geboekt inclusief de toen gemaakte verzendkosten .

Heeft u vragen ? Neem dan even contact met ons op , dit gaat via een PB via Facebook of Whatsapp

Heeft u (gedeeltelijk) betaald met VVV ? Uiteraard mag uw artikel retour , u krijgt dat een cadeaubon ter waarde van wat u heeft uitgegeven van uw vvv cadeaukaart , dus geen geld terug.

Adres retourneren

Stylebelike

Einsteinweg 3

7741KP Coevorden

telefoon nummer : staat vermeldt op uw factuur of pakbon

bellen kan natuurlijk ook maar wij kunnen u beter en sneller helpen over de chat kanalen

Email: allesinmode@hotmail.com of natuurlijk via Facebook of Messenger